Лари Уилямс мотивира българските трейдъри

Чест е за нас, че поддръжник на новото сдружение е легендарният Лари Уилямс,  който прие отправената покана и стана патрон на Асоциацията на трейдърите в България. Лари е един от най-изявените трейдъри по света със стаж на стоковите пазари повече от 50 години. Световен рекордьор с 11000% годишна доходност, постигнати на официално състезание. Автор на над 10 книги, много иновативни индикатори и стратегии. Той е научил хиляди да печелят и е единственият трейдър на фючърси, който многократно е изтъргувал по милион долара собствени пари на живо в семинари по целия свят.

През своята дългогодишна трейдърска практика той е създал много ресурси, които помагат на трейдърите навсякъде по света. Разработва множество индикатори, в които акумулира своя дългогодишен опит на пазарите, а Williams Percent R е на разположение в почти всички платформи за търговия. Неговият сайт ireallytrade.com е истинска енциклопедия за трейдинг, но с особено вдъхновение той преподава в Университета на Лари Уилямс

Много български трейдъри са израснали професионално благодарение на обучението си при Лари Уилямс, а мнозина го признават като един от най-великите трейдъри. Преди по-малко от една година Лари даде специално интервю за българското списание Трейдър. Но най-мотивиращо за българската гилдия е неговото специално видео обръщение, което той ни изпрати в отговор на поканата да стане патрон на Асоциацията на Трейдърите в България.

Вижте видео обръщението на Лари Уилямс и само за 1 минута ще получите огромна доза вдъхновение от големия приятел на българските трейдъри.