Първи Български Трейдинг Маратон

организира Асоциацията на Трейдърите в България.

Водена от мотива да даде най-доброто на българските трейдъри, АТБ организира първия Български Трейдинг Маратон.  На него последователно ще се представят някои от най-популярните трейдъри в нашата страна, които ще разгледат различни инструменти, ще споделят своите очаквания, използваните от тях техники и т.н. 

1398849320

Маратонът ще се проведе под формата на уебинар в събота 20.06. от 13:00 до 17:00. Всички желаещи със свободен текст  трябва да изпратят своята заявка за участие до office(at)atb.bg, в който да посочат своите имена и да отбележат дали са членове на АТБ. На имейла на подателя участниците ще получат линка за уебинара.

Важно е да отбележим, че уебинара също предлага възможност за обратна връзка и за поставяне на въпроси към лекторите.  Техните имена , темите, по които ще коментират и програмата ще бъдат публикувани допълнително.

Цена за участие:

  • за членове – 0 лв.
  • за нечленове – 38,2 лв.

Както сигурно забелязвате, таксата за участие в първия Български Трейдинг Маратон е абсолютно същата, колкото е и годишният членски внос за АТБ. Но докато таксата дава възможност само за едно участие, членството „отваря врати“  за безплатни мероприятия и големи намаления през цялата година.

Изрично искаме да обърнем внимание, че, за да се включат в трейдинг маратона, нашите членове непременно трябва да изпрягат изрично писмо със своето желание за участие, за да си запазят място на уебинара.

Очакваме всички родни трейдъри на първия Български Трейдинг Маратон.  Стъпка по стъпка АТБ започва да работи за постигане на синергия в трейдърската общност, защото твърдо сме убедени, че с обединени усилия ще печелим повече.

Плати своето участие:

С банков превод:

Сметка на Асоциация на Трейдърите в България в Първа инвестиционна банка:

BG39FINV91501016493270

Чрез e-Pay:

Описание Сума
Първи Български Трейдинг Маратон BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки