Инициатива на АТБ: Предизвикай трейдър!

Асоциацията на трейдърите в България стартира нова инициатива, замислена да „раздвижи“ трейдърската общност в нашата страна. Тя се нарича „Предизвикай трейдър!“. Със свое видео или снимка на реална или демо сделка всеки трейдър може да предизвика някого или няколко от колегите си, за които знае че търгуват. Важно е сделката да бъде аргументирана от предизвикващия чрез предварителен анализ и прогноза на избрана времева рамка.

Инициатива на АТБ

Напълно естествено, нищо не задължава предизвиканите трейдъри да предприемат някакви търговски действия, но е въпрос на чест да отговорят подобаващо на предизвикателството – чрез коментар върху отворената позиция, чрез контрапозиция  на този инструмент или чрез някаква друга сделка. Във всички случаи, предизвиканите могат на предадат предизвикателството нататък и на свой ред да предизвикат други трейдъри.

Единствената цел на инициативата е да накара предизвиканите да демонстрират аргументирано своите пазарни умения, да покажат, че действително са трейдъри и, в крайна сметка, всички заедно да коментираме реални търговски идеи, почерпени от реални анализи на настоящия момент.

Инициативата стартира броени дни преди първия български трейдинг маратон, като сред първите предизвикани ще бъдат и участващите в него лектори. Проследете как отговяват те, какви на своя ред са техните предизвикателства и се включете е в маратона, който ще се проведе в събота на 20.06. от 13 до 17 часа.

Включи се и ти в инициативата на АТБ „Предизвикай трейдър!“. Покажи своето мнение с видео или просто скрийшот. Покажи, че си трейдър. Очаквай да научиш на своята фейсбук страница дали си предизвикан. Отговори на предизвикателството и също предизвикай приятели като запиеш своята идея и ги добавиш към нея. Публикувай го в своя профил и „лавината“ ще тръгне във Фейсбук.