Управителен съвет

Вижте членовете на УС на АТБ, избрани от Общо събрание, проведено на 03.06.2017 г.

Председател

Васил Банов – Един от Учредителите на АТБ. Трейдър на валута, стоки и акции от 2002 г.  Освен трейдинга в професионалната му биография присъстват още: директор на инвестиционен посредник, лектор в редица тематични семинари и обучения, участник в международни проекти, целящи развитието на валутната търговия. Автор на над 300 статии в печатни и онлайн медии. Съавтор на книга за трейдинг, преведена на над шест езика. От 2009 г. Васил Банов е лицензиран инвестиционен консултант.  Определя себе си като последовател на трейдинг стила на Лари Уилямс.

Членове

Стоян Петров – Започва своята кариера в търговията на финансовите пазари през 2007 г. Въпреки голямото многообразие на финансовите инструменти той е фокусиран върху американски акции и ETF на индекси и петрол. Един от Учредителите на АТБ.

Христо Гривнев – Един от Учредител на АТБ. Христо Гривнев е трейдър с над 17 години опит. Търгува предимно валути. Постигал призови класирания на състезания с реални сметки. Христо Гривнев комбинира трейдинга със своята успешна предприемаческа дейност.

Явор Спасов – Търгува на БФБ и международните финансови пазари от 2005 г. Притежава разнообразен опит във финансовата индустрия. Лицензиран брокер и инвестиционен консултант. Един от Учредителите на АТБ.

Константин Миков - магистър по право, дипломиран от френския университет Монтескьо, Бордо, член на Софийската адвокатска колегия Той има опит в областта на търговското и данъчното право, сливания и придобивания, както и в областта на финансовите и банковите услуги. Като част от своят дейност, Константин е представлявал десетки трейдъри пред инвестиционни посредници и кредитни институции.

Румен Димов – строителен инженер по образование. Занимава се с частен бизнес от 1991 г. В търговията на финансовите пазари навлиза през 2008 година. Търгува активно валути и акции. Определя себе си като голям почитател на алгоритмичния трейдинг и отделя сериозно внимание на разработката на собствени алго стратегии. Румен е един от първите членове на АТБ.

Вилислав Софрониев - завършил Икономика със специализация по Финанси и счетоводство. Управител на фирми в сферата на застраховане, консултации, банково и лизингово финансиране, управление на инвестиционни проекти свързани с ВЕИ. Навлиза в света на трейдинга през 2001 г., като реално започва да търгува от 2007г. Предпочита да търгува фючърси и CFD върху валути, индекси и стоки. Рядко търгува опции. От 2007 г. управлява собствен портфейл на БФБ.

За да се свържете с някой от членовете на УС на Асоциацията пишете на office [at] atb.bg (трябва да замените [at] със символ @)