Истината за Трейдинга

ATB-the-truth

 

Болезнената, прикриваната, изкривяваната, неразбранатаИстина!

Здравейте, казвам се Васил Банов и съм един от малкото хора в България, които след 15 години продължават активно да търгуват на финансовите пазари.

През годините видях много хора, които влизаха и излизаха от този бизнес. Някои от тях само говореха, че са трейдъри, други действително търгуваха. Някои просто не бяха за тази професия, докато други просто пасваха на мястото. Това, което е общото между тях бе, че след определено време почти всички напуснаха финансовите пазари. Единици останаха във финансовата индустрия. Тези, които продължиха да търгуват се броят на пръсти.

Сигурно ще си кажете, че тези хора не са били достатъчно умни или не са разбирали технически и фундаментален анализ, или не са били психически стабилни, или не са можели да броят вълните.

Ще ви изненадам, това не е така. Мнозина бяха изключително умни, други бяха като академици в областта на анализа, имаше дори такива, които можеха да броят вълните.

“Тогава защо се отказаха?“ ще ме попитате. Ето го и отговора:

 

Едните, защото не знаеха ИСТИНАТА ЗА ТРЕЙДИНГА, а другите не можаха да я разберат!

 

Каква е тя и защо е толкова трудно да бъде разбрана ще ви разкажа на един специален семинар по случай втория рожден ден на Асоциацията на Трейдърите в България.

Не, това няма да e поредният семинар, на който да ви се предлагат анализи, сигнали, обучения, сметки и т.н. Нямам намерение да ви продавам нещо. Няма да получите листовки, флаери, презентации и дори учебни материали.

Единственото, което ще получите е ИСТИНАТА ЗА ТРЕЙДИНГА и доказателства за нея. Защото това е целта на Асоциацията на Трейдърите в България и затова нейните членове идват безплатно на семинара. За другите ще има такса, много по-висока от членския внос, защото високо оценяваме отдадеността на членовете към една общо-трейдърска кауза.

Преди да ви поканя да се запишете имам три уточнения:

  • първото е, че не знам цялата истина за пазарите и никога няма да я разбера. Никой не я знае! Затова не очаквайте да ви дам Светия Граал на трейдинга или да ви кажа накъде ще ходи EUR/USD, колко пъти ще коригира преди това ниво, колко дълбоки ще са корекциите и дали е първа от трета вълна
  • второто… ако все пак решите, че тази истина ще ви понесе и дойдете на семинара, носете си монета от 1 лев, а аз ще ви покажа възможност как да постигнете 10000% доходност!
  • местата наистина са ограничени, затова ако се запълнят и има още желаещи ще обявим втора дата.

 

А сега ЗАПИШЕТЕ СЕ! !!! Местата за тази дата са запълнени !!!

Истината за Трейдинга
Дата: събота, 08.04.2017 г.
Час: 13:30 – 16:30 часа
Място: София, *ще ви бъде изпратено след регистрация*

Такса:

  • за активните членове на АТБ през 2017 г.  – безплатно
  • за нови членове на АТБ, безплатно (изисква плащане на членски внос 38 лв. и 20 ст. за 2017 г.)
  • за всички останали – 100 лв. (при поръчка оставете e-mail адрес)